Noriu papasakoti apie efektyviausius produktus lieknėjimui. Tai ne stebuklingos piliulės, o tam tikri produktai, kurie naudingi ne tik metant svorį, bet ir norint gerai jaustis. Kodėl apie juos svarbu pakalbėti? Todėl, kad dažnai pradėjus mesti svorį žmonės ima ieškoti kažkokių stebuklingų preparatų, kurie padėtu atsikratyti papildomų kilogramų. Tačiau aš labai noriu, kad žmonės suprastų, kad nėra stebuklų ir viskas priklauso tik nuo pačių. Taip, į pagalbą pasitelkti tam tikras saugias priemones galima ir ne reikia. Vis tik svarbiausia tinkama mityba! Straipsnyje sužinosi, kodėl kalbant apie svorio metimą dažnai minimos skaidulos, proteinas ir gliukomananas. Kuo jie tokie išskirtiniai ir kuo gali būti naudingi?

 

Gliukomananas - mokslininkų pripažintas ingredientas, padedantis numesti svorio

Pirmiausia noriu pasakyti, kad gliukomananas yra visiškai natūralus ingredientas išgaunamas iš augalo - leopardinis amorfofalas (lot. Amorphophallus konjac), dar kitaip vadinamas konjako šaknimi.

Pietryčių Azijoje gliukomanas žinomas ir naudojamas nuo seno. Gliukomananą azijiečiai deda į įvairius žolelių mišinius, tofu sūrį, makaronus ar net gamindami želė. Gliukomananas turi savybę sugerti vandenį. Būtent dėl šios savybės jis labai tinkamas norintiems sulieknėti. Jis išbrinksta ir suteikia sotumo jausmą. Taip galima sukontroliuoti alkį, nepersivalgoma.

Beje, gliukomanas maitina žarnyne esančias gerąsias bakterijas. Todėl vartoti skaidulų mišinius su gliukomananu labai naudinga ir po antibiotikų kurso ar turint problemų su žarnyno veikla.

Gliukomananas yra patvirtintas Europos maisto saugos tarnybos (EFSA), kaip ingredientas, kuris padeda mažinti svorį. Tokiais teiginiais EFSA nesimėto, todėl tai reiškia, kad gliukomanano nauda yra įrodyta moksliškai ir patvirtinta, kaip veiksminga.

Būtent dėl gliukomanano savybių pasirinkome šį ingredientą ir į mūsų gaminamus produktus - skaidulų mišinį lieknėjimui ir žarnynui DRAKONAS bei naujausią ŽALIOJI DĖŽUTĖ šeimos narį - DEIVĖ (konjako šaknies ir proteino mišinys).

 

Skaidulos - žarnyno šluota ir pagalbininkas lieknėjant

Skaidulinių medžiagų labai svarbu suvartoti pakankamai, kad puikiai veiktų žarnynas ir virškinimo sistema. Skaidulos dar vadinamos žarnyno šluota, kadangi jos padeda greičiau pašalinti užsistovėjusį žarnyne maistą. Kodėl skaidulos naudingos lieknėjant? Žinoma, pirmiausia dėl tos pačios priežasties - išvalo žarnyną, neleidžia užsistovėti maistui, mažina pilvo pūtimą.

Kaip gauti skaidulų? Pirmiausia – su maistu. Reikėtų valgyti kuo daugiau daržovių, vaisių, riešutų, grūdinių kultūrų. Žinoma, tai ne visuomet pavyksta, ypatingai žmogui, kuris dar tik bando keisti mitybos įpročius. Tuomet rekomenduoju papildomai vartoti skaidulų mišinį, kurį galima vartoti su vandeniu, su maistu, į kokteilius. Taip organizmas aprūpinamas skaidulinėmis medžiagomis.

Skaidulos naudingos ne tik lieknėjant, bet ir turinti problemų su žarnynu. Jos taip pat padeda sureguliuoti žarnyno pH ir sukuria palankią terpę daugintis gerosioms bakterijoms.

 

Proteinas – svarbus sportuojantiems ir pagalbininkas lieknėjantiems

Baltymai yra mūsų organizmo svarbiausia statybinė medžiaga. Baltymus sudaro per 20 skirtingų amino rūgščių. Baltymai padeda atstatyti audinius, reikalingas jų vystymuisi. Baltymai suteikia organizmui energijos.

Kodėl baltymai reikalingi metant svorį? Baltymai reikalingi norint palaikyti raumeninę masę. O augant raumeninei masei itin efektyviai deginami riebalai. Todėl labai svarbu metant svorį, ypatingai jei dar ir sportuoji, vartoti papildomai proteiną. Taip išvengsi kalorijų deficito, pamaitinsi raumenis ir aktyviau deginsi riebalus. Baltymai padeda prailginti angliavandenių įsisavinimą organizme. O tai reiškia, kad ilgiau išlieka sotumo jausmas.

Dažnai manoma, kad baltyminiai kokteiliai yra reikalingi tik sportuojantiems, tačiau iš tiesų jie puikiai tinka ir tiems, kas nesportuoja. Toks kokteilis tinka net ir vakare. Organizmas aprūpinamas pakankamu kiekiu baltymų, ypatingai jei nesuvalgote jų pakankamai su maistu. Be to, iš proteino kokteilių baltymai įsisavinami itin greitai, o pasigaminti kokteilį užtrunka vos kelias minutes.

Tokie kokteiliai labai geras pasirinkimas skubantiems, kai nėra laiko užkasti. Vietoje užkandžio galite išgerti kokteilį. Skanu, sotu ir naudinga.

 

Naujausias ŽALIOJI DĖŽUTĖ produktas DEIVĖ - kas tai?

Jei seki ŽALIOJI DĖŽUTĖ turbūt tikrai pastebėjai, kad mūsų produktų šeimoje atsirado naujas narys - DEIVĖ.

DEIVĖ - inovatyvi lieknėjimo formulė. Tai itin aukštos kokybės proteino ir konjako šaknies mišinys lieknėjimui, svorio palaikymui ir energijai. Tai daugiau nei įprastas baltyminis kokteilis. Sujungėme du skirtingus komponentus dar efektyvesniems rezultatams.

Baltymai – svarbiausia organizmo statybinė medžiaga. Pakankamas baltymų kiekis ypač svarbus siekiant numesti svorio, ilgiau išlikti sotiems ir sumažinti kalorijų suvartojimą.

Gliukomananas (konjako šaknis) - tai natūralus ingredientas, kuris turi savybę itin smarkiai išbrinkti, taip dalinai užpildo skrandį, suteikia sotumo jausmą ir sumažina apetitą. Rezultatas – lengviau krentantis svoris ir suvaldytas alkis.

Sukūrėme šį produktą žmonėms siekiantiems savo tikslų - numesti svorio ar jį kontroliuoti, subalansuoti mitybą, greičiau atsigauti po treniruotės.

Produktas praturtintas vitaminais A, D3, B6, B12, E, yra skanus ir neturi jokio pridėtinio cukraus! Įsigyti gali www.zaliojidezute.lt

                                                                                                                           

ŽALIOSIOS DĖŽUTĖS komandos misija - padėti atrasti kelią į sveikesnį gyvenimą ir geresnę savijautą. Dirbame tam, kad galėtume dalintis savo sukauptomis žiniomis ir įrodyti, kad natūralios priemonės yra naudingos ir veiksmingos. Mūsų klientai pamilo TOP produktus – inovatyvius rutuliukus su pelynu PONAS BAUBAS ir skaidulas DRAKONAS. Tai produktai geresnei savijautai, svoriui mažinti ir žarnynui. Sukūrėme ir naują produktą žmonėms, siekiantiems dar geresnių rezultatų - proteino ir konjako šaknies mišinys DEIVĖ.


Mes žengiame koja kojon kartu su savo klientu, padedame išmokti sveikiau maitintis, formuoti naujus įpročius ir atsirinkti tai, kas iš tiesų naudinga!