Neretai atostogos, šventės išmuša mus iš vėžių ir atsispirti skaniam tortukui ar picai atrodo neįmanoma, o ir nereikia. Tačiau net ir kelios dienos smaližiavimo sukelia sunkumo jausmą, todėl detoksikacija yra puikus būdas vėl jaustis gerai ir pradėti sveikai maitintis.

 

Nors ir nėra stebuklingo būdo per vieną dieną atsikratyti blogų valgymo įpročiu, organizmo „perkrovimas“ gali padėti Tau jaustis geriau. Šiame straipsnyje rasi 5 geriausius patarimus, kaip išvalyti organizmą bei vėl pradėti sveikai maitintis TIK per 1 dieną!


1. Pradėk dieną su citrinos vandeniu

 

Tik atsikėlusi išgerk stiklinę šilto arba šalto vandens su citrina. Pektinas esantis citrinos rūgštyje paverčia citrina fenomenaliu detoksikatoriumi. Vanduo su citrina taip pat padeda pažaboti apetitą ir sustiprina sotumo jausmą. Viena didžiausių problemų nesveiko maitinimosi yra sutrikęs virškinimas, todėl svarbu pasirūpinti jo tinkama veikla.

 


Suteikiant virškinimo traktui reikiamą energiją skamba kaip puikus būdas pradėti dieną, tiesa? Negana to, šiek tiek citrinos Tavo vandenyje primins Tavo organizmui, jog šiandien Tu maitiniesi sveikai!

 

2. Pusryčiauk!

 

Po stiklinės vandens, aprūpink organizmą degalais – maistu. Pusryčiai padės Tavo medžiagų apykaitai po nakties. Valydamas organizmą turėtum vengti duonos, javų bei jų gaminių ar kitų jų formų. Siūlau taip daryti, nes tokie maisto produktai linkę išlaikyti vandenį organizme. Geriau susikoncentruok ties baltymais, kurie sukelia sotumo jausmą. Kiaušinis ir lašiša yra tobuliausias duetas suteikiantis Tavo organizmui baltymų ir omega-3!

 


Tik nesupainiok badavimo ir organizmo valymo! Valant organizmą svarbu jį aprūpinti energija, maistinėmis medžiagomis, todėl privalai valgyti reguliariai.


3. Sutvarkyk savo mitybos racioną


Privalai valgyti pusryčius, pietus, vakarienę bei viena – du užkandžius dienos metu! Reguliarus maitinimasis dienos metu yra pagrindas tolimesnei sveikai mitybai. Tavo patiekaluose turi būti gausu tikro, nefermentuoto maisto. Taigi, daugybė daržovių, liesų baltymų kurių gausu vištienoje, žuvyje, kiaušiniuose bei sveiki riebalai, kuriuos gali gauti iš riešutų, sėklų, alyvuogių, avokadų bei kokosų.

 


Atsisakyk pakuoto, apdoroto maisto ( net ir „sveikų” jų versijų). Taip tikrai atsikratysi perteklinio natrio, dirbtinių ingredientų ir cukraus. Taip pat, atsisakyk druskos ir naudok vaistažoles bei prieskonius gardinti maistui. Pamatysi, tai turės didelės įtakos Tavo savijautai ir išvaizdai! Net ir po vienos dienos.


Jei po vienos dienos detoksikacijos suprasi, jog sustoti nenori, siūlau įsigyti „Žaliosios dėžutės“ 7 dienų arba 4 savaičių mitybos planus, su kuriais gali ugdyti sveikos ir subalansuotos mitybos įpročius. Mitybos planus gali užsisakyti čia arba parašius žinutę man Facebook.

 


4. Išgerk popietinės arbatos


Puodelis pienių šaknų arbatos su agurkais ir migdolai užkandžiui! Patikėk manimi, tai svarbu. Pienės pagerins virškinamą, o skysčiai gauti geriant arbatą hidratuos Tavo organizmą. Juk būtent hidratacija yra pagrindas sklandžiam virškinimui ir sveikai odai. Jei pienės Tau nepatinka, gali gerti žalią arbatą kuri suteiks Tau antioksidantų bei pagerins virškinimo procesą.

 


Žinoma, negalima užmiršti dienos metu nuolat gurkšnoti vandenį, kuris yra BŪTINAS norint išvalyti organizmą.


5. JUDĖK!

 

Pagreitėjęs širdies plakimas privers kraują tekėti greičiau. Taip Tavo organizmas pašalins visus toksinus. Nebūtina eiti į sporto salę, kad užtikrintum fizinį veiklumą. Užtenka pabėgioti lauke ar sportuoti žiūrint treniruotes „Youtube“ platformoje.

 


Net jei neturi laiko trumpoms treniruotėms, pasistenk bent šiek tiek pasirąžyti, patampyti savo raumenys. Tokie daug laiko nereikalaujantys pratimai taip pat padeda kraujui tekėti Tavo kūne ir valyti organizmą nuo toksinų.


INOVATYVŪS RUTULIUKAI SU PELYNU „PONAS BAUBAS“


„PONAS BAUBAS“ tai paprastesnis būdas vartoti kartųjį pelyną. Tai produktas ne tik gerai savijautai, bet ir grožiui su vitaminu A.

 


Įsigijusiems „Poną Baubą“ dovanoju specialų 21 dienos detoksikacijos kalendorių. Per tas 3 savaites, kai vartosi „Poną Baubą“, laikysiesi kalendoriaus rekomendacijų ir ugdysi sveikos gyvensenos įpročius, pastebėsi daugybę teigiamų pokyčių!

 

Tikiuosi šie 5 paprasti žingsniai padės Tau jaustis geriau bei įkvėps ir toliau laikytis sveikos mitybos taisyklių. Kaip Tu valai savo organizmą? Ar detoksikacija padeda Tau jaustis geriau? Pasidalink savo patirtimi!

 

 

 

“Žalioji dėžutė” misija - padėti atrasti kelią į sveikesnį gyvenimą ir geresnę savijautą. Dirbame tam, kad galėtume dalintis savo sukauptomis žiniomis ir parodyti, kad natūralios priemonės yra be galo naudingos ir veiksmingos. Mūsų klientai pamilo TOP produktus – inovatyvius rutuliukus su pelynu “Ponas Baubas” ir skaidulas “Drakonas”. Tai produktai geresnei savijautai, svorio mažinimui ir žarnynui. Mes žengiame koja kojon kartu su savo klientu, padedame išmokti sveikiau maitintis, suformuoti naujus įpročius savo gyvenime!